back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομόθυμη καταδίκη για την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Ομόθυμη καταδίκη του πολιτικού κόσμου για την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα περίπου 15 μελών του Ρουβίκωνα χθες στο κτίριο της Βουλής, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

H αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 37χρονου ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ενώ ανατέθηκε μετά από εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για το περιστατικό.

Το Μαξίμου καταδίκασε τους βανδαλισμούς στο Κοινοβούλιο, ενώ για απαράδεκτη και άκρως αντιδημοκρατική ενέργεια έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. “Πρρόκειται για μια αντιδημοκρατική ενέργεια βανδαλισμού που βρίσκει απέναντί της σύσσωμη την Αριστερά και τον δημοκρατικό κόσμο», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη

«Η ανοχή της Κυβέρνησης στη βία και τους δήθεν αριστερούς εκφραστές της, εξελίσσεται σε συνενοχή και καθημερινή απειλή για την κοινωνία» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Τέτοιες ενέργειες, δεν έχουν καμία σχέση με αντίσταση και με τους διεκδικητικούς αγώνες του λαού, ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα