back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Βουλιαγμένη κέρδισε 9-8 τον Ολυμπιακό στο πόλο

Διαβάστε επίσης

Η Βουλιαγμένη νίκησε 9-8 στα πέναλτι (κ.α. 6-6) στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, μπαίνοντας στη διεκδίκηση του τίτλου, ενόψει της τρίτης αναμέτρησης στο «Πέτρος Καπαγέροφ» το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να αποκτήσει κάποια ομάδα το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι “μπέμπηδες” υποχρέωσαν τους “ερυθρόλευκους” στην πρώτη τους ήττα μετά από έξι χρόνια.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις με τον Φουντούλη στον παίκτη παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Βουλιαγμένη απάντησε με 3-0 σερί και έκανε το 3-5, 6-5 και με τις επεμβάσεις του Χρύσανθου στη διαδικασία των πέναλτι, φτάσαμε στην ισοφάριση.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δύο άστοχες προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Μπάσιτς να κάνει το 1-0 στον παίκτη παραπάνω. Οι «μπέμπηδες» ήταν καλοί στην άμυνα, με τους «ερυθρόλευκους» ισοφαρίζουν 1-1 με τον Μυλωνάκη και να προσπερνά 1-2, σκορ του πρώτου οκταλέπτου, με τον Μπούσλιε στον παραπάνω.
Οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να είναι εξαιρετικά άστοχες στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έφτασε το 1-3 με τον Φουντούλη στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου, ενώ οι Πειραιώτες έχασαν και πέναλτι. Έτσι, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε με τον Γκιουβέτση και ο Μουρίκης διαμορφώσει το 2-4 στην ολοκλήρωση του δεύτερου οκταλέπτου στον παίκτη παραπάνω.
Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 3-4 με τον Σολανάκη. Ο Μυλωνάκης έκανε το 3-5 στον παίκτη παραπάνω. Όμως η Βουλιαγμένη απάντησε με τον Αφουδάκη 4-5 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.
Με γκολ του Μπάσιτς και ένα τέρμα του Τίγκα, η ομάδα των νοτίων προαστίων προηγήθηκε με 6-5 στα μισά του τέταρτου οκταλέπτου. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 6-6 με εύστοχο πέναλτι του Γούνα, δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά, καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε κι, έτσι, οδηγηθήκαμε στα πέναλτι.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον Χρύσανθο να πιάνει πέναλτι του Γενηδουνιά. Ο Πάβιτς έπιασε το πέναλτι του Τίγκα, αλλά το πέναλτι του Φουντούλη στο δοκάρι έδωσε τη νίκη στη Βουλιαγμένη.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα