back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Καμμένος:«Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο λάθος»

Διαβάστε επίσης

Την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μέτωπο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της χώρας, ακόμα και με κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην διακαναλική συνέντευξη του κόμματός του.

Ο κ. Καμμένος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει τεράστια ζημιά στη Βόρεια Ελλάδα από τη στάση του στο εθνικό ζήτημα αλλά και σε άλλες «ευαίσθητες» περιοχές.

«Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο λάθος. Παρασύρθηκε από τον Κοτζιά που μας εξαπάτησε και τους δύο», σημείωσε, και πρόσθεσε πως και ο κ. Μητσοτάκης έχει προβλήματα καθώς «κάνει τα πάντα για να χάσει». Επίσης εξαπέλυσε μύδρους κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων και προέβλεψε πως οι ΑΝΕΛ για ακόμα μια φορά θα τους διαψεύσει και θα πιάσει το απαιτούμενο ποσοστό για την είσοδο στη Βουλή, όταν γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις υπογράμμισε: «Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο. Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο αλλά ένα ατύχημα». Ζήτησε δε να ενεργοποιήσει η Ευρώπη τον κοινό μηχανισμό Άμυνας για την προστασία της κυπριακής ΑΟΖ. Τέλος καταδίκασε τις ενέργειες του «Ρουβίκωνα», αφήνοντας υπόνοιες για ανοχή της όλης κατάστασης από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση του δολοφόνου της 17Ν Δ. Κουφοντίνα τόνισε ότι οι αμετανόητοι δολοφόνοι δεν δικαιούνται άδεια.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα