back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον Σκρτελ

Διαβάστε επίσης

Μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός κινείται για τις επόμενες μεταγραφικές του ανάγκες, με το όνομα του Σκρτελ να παίζει έντονα.

Από την Τουρκία έρχεται η είδηση πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Μάρτιν Σκρτελ και περιμένει την απάντηση του Σλοβάκου που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 34χρονος διεθνής αμυντικός φέρεται να ενδιαφέρει ομάδες της Premierleague, αλλά και της Ρέιντζερς.

Στην υπόθεση του επιθετικού, το θέμα του Χασάν παραμένει μεν ανοιχτό με τον Ολυμπιακό όμως να μην δείχνει διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ. Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ παραμένει στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους και από τη στιγμή που οι πληροφορίες περί συμφωνίας του με την Αλ Αχλί της Ντόχα δεν επιβεβαιώνονται, τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαγορευτικά για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία που αγωνίστηκε φέτος στον Άρη και ξεχώρισε με την απόδοση του, για την ενίσχυση της  μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού είναι…ζεστή, καθώς υπάρχουν συζητήσεις με τη Λας Πάλμας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα