back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το φαγητό δρόμου απογειώνεται στο Γκάζι

Διαβάστε επίσης

Το φεστιβάλ, που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της Αθήνας με 240.000 επισκέπτες στα τρία χρόνια διοργάνωσης του, ολοκληρώνεται σήμερα και όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, τα μενού θα ανανεωθούν με πολλές εκπλήξεις και ολοκαίνουργιες γεύσεις «του δρόμου».

Το πρώτα δύο τριήμερα του Athens Street Food Festival 2019 πλημμύρισαν το Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι με εκατοντάδες παρέες, τουρίστες και οικογένειες, που το επισκέφτηκαν για να απολαύσουν τις πρωτότυπες συνταγές από όλο τον κόσμο και να ζήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα του.

Athens_ Street_ Food_ Festival

Μουσική, γεύσεις, μυρωδιές, ποτά και γλυκά από όλες τις γωνιές της γης

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις από κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη. Από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάικα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία, αλλά και pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka. Κι όλα αυτά με μουσική υπόκρουση επιλογής γνωστών ραδιοφωνικών παραγωγών και DJs της Αθήνας.

Athens_ Street_ Food_ Festival

Το 4ο Athens Street Food Festival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και με τη στήριξη του παγκόσμιου οδηγού γαστρονομίας Gault&Millau.

Πρόγραμμα

Παρασκευή: 17.00 – 01.00
Σάββατο: 12.00 – 01.00
Κυριακή: 12.00 – 00.30

Είσοδος: 2,5 Ευρώ

Athens_ Street_ Food_ Festival

Athens_ Street_ Food_ Festival

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα