back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φιλική νίκη της Εθνικής στην Ολλανδία (video)

Διαβάστε επίσης

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro και τα παιχνίδια με Αρμενία και Ιταλία συνεχίζεται στην Ολλανδία και την Κυριακή το απόγευμα έδωσε και ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Global Football Academy.

Η Ελλάδα κέρδισε 2-0 με τους Μασούρα και Κουλούρη να χρίζονται σκόρερ και οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και στον Έλληνα τεχνικό να κάνει τις δοκιμές του.

Tο σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σιώπη. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε λίγο πριν από την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα και συγκεκριμένα στο 87′ από τον Κουλούρη. Μετά από σέντρα του Μασούρα κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε περάσει από τα πόδια του Κουρμπέλη, του Φορτούνη, του Κώτσιρα και του Πέλκα ο Έλληνας φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ελλάδα: Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας).

Δείτε φάσεις του φιλικού

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα