back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπακογιάννης: «Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να είναι κομμάτι της αλλαγής»

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να είναι κομμάτι της αλλαγής» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, που διατηρεί σημαντικό προβάδισμα στον δήμο Αθηναίων – «Πάμε δυνατά» είπε ενόψει του δεύτερου γύρου.

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να είναι κομμάτι της αλλαγής», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, που με βάση τα αποτελέσματα, περνά στον δεύτερο γύρω των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τόσο τους υποστηρικτές του, όσο και τους συνυποψηφίους του, Νάσο Ηλιόπουλο, Παύλο Γερουλάνο και Νίκο Σοφιανό.

«Κάθε ψήφος είναι ευθύνη, κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη, κάθε ψήφος είναι εντολή» σημείωσε, κάνοντας λόγο για μια «πόλη που μας ενώνει». «Πάμε δυνατά», κατέληξε.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη

«Θέλω να πω ότι αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Επειδή είμαι συγκινημένος, θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη αυτή την καταπληκτική μας ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους. Αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γερουλάνο, στον κ. Ηλιόπουλο και στον κ. Σοφιανό. Ναι, αξίζουν το χειροκρότημά μας γιατί επέδειξαν έμπρακτα πολιτικό πολιτισμό. Από εκεί και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη, κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη, κάθε ψήφος είναι εντολή. Κι εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόλις το πρωτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε έτσι ώστε όλες οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Και θέλουμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί για μία πόλη η οποία μας ενώνει όλους. Να είστε καλά, πάμε δυνατά για την ερχόμενη Κυριακή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα