back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντ. Μπακογιάννη: «Αυτό που στοίχισε στον κ. Τσίπρα ήταν η αλαζονεία του»

Διαβάστε επίσης

Για μία πολύ μεγάλη νίκη της ΝΔ έκανε λόγο, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «δικαιώθηκε μια στρατηγική χαμηλών τόνων χωρίς υποσχέσεις». Αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Αθηναίων υπογράμμισε ότι «κατέβηκαν τέσσερις νέοι άνθρωποι οι οποίοι κράτησαν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης πολύ ψηλά». «Θέλω να συγχαρώ και τους 5 υποψηφίους γιατί το επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έχει πολύ δουλειά να κάνει», πρόσθεσε.

«Η ΝΔ απέδειξε μέσα από αυτή την 10χρονη κρίση ότι είναι λαϊκό κόμμα με βαθιές ρίζες. Πήρε τον κίνδυνο ο κ. Μητσοτάκης να κάνει μια εκστρατεία διαφορετική από τις άλλες χωρίς να υποσχεθεί λαγούς με πετραχείλια. Οι κυβερνώντες υποσχόντουσαν τα διπλά από την αντιπολίτευση. Τιμωρήθηκε ο λαϊκισμός. Η μεσαία τάξη που ανέβασε τον κο Τσίπρα στην εξουσία είναι αυτή η τάξη που τον έριξε και χθες» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε «Μιλάμε για έναν νέο διπολισμό. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Σε όλες τις κοινωνικές ομάδες η ΝΔ είναι μπροστά, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ήθελε να στείλει ενα μήνυμα στον Τσίπρα ότι δεν περνάει η πολιτική του. Αυτό που στοίχισε στον κο Τσίπρα ήταν η αλαζονεία του».

Για την εικόνα της Ευρώπης, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι «βρισκόμαστε σε μια φάση μετάβασης» εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι ο πυρήνας της Ευρώπης για μια «πιο ενωμένη Ευρώπη» στο τέλος θα επικρατήσει. Τέλος ανέφερε ότι Θα είναι υποψήφια στα Χανιά στις εθνικές εκλογές.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα