back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοντά σε Χολμέν η ΑΕΚ-Τσεκάρει Αλιπούρ για την επίθεση

Διαβάστε επίσης

Στην ΑΕΚ οι μεταγραφικές κινήσεις εντείνονται τα τελευταία 24ωρα, με δύο ποδοσφαιριστές, τον Σεμπάστιαν Χολμέν και τον Αλί Αλιπούρ για την επίθεση.

Ο 27χρονος Σουηδός Χολμέν τον επόμενο μήνα θα μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο στόπερ με θητεία στην Έλφσμποργκ να έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Στην Ένωση έχουν αποφασίσει την απόκτηση του Χολμέν και του έχουν καταθέσει μια πολύ καλή προσφορά, προκειμένου να πει το ναι. Η πρόταση αφορά 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές κοντά στις 500.000 € τον χρόνο. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Σουηδού θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Αθήνα με σκοπό να ολοκληρώσει τις επαφές με την ΑΕΚ για τον πελάτη του και να κλείσει τη μεταγραφή.

Κοιτάζει τον Ιρανό Αλιπούρ

Η άλλη περίπτωση είναι ο Αλί Αλιπούρ ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως κλασικός επιθετικός όσο και στα φτερά και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητά του. Ο 24χρονος Ιρανός αγωνίζεται στην Περσέπολι και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Ο σύλλογος του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες για να τον πουλήσει, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ, με τις απαιτήσεις της ομάδας από το Ιράν να αγγίζουν τις 900.000 ευρώ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα