back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν αλλάζουμε στρατηγική στις εθνικές εκλογές

Διαβάστε επίσης

Πιστή στη στρατηγική των χαμηλών τόνων και του προγραμματικού λόγου, θα παραμείνει η ΝΔ, όπως διαμήνυσε και από τις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Προσερχόμενος το απόγευμα της Τρίτης στη σύνοδο του ΕΛΚ υπογράμμισε- απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων- ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε τη στρατηγική μας», καθώς «μετά από 4 πολύ δύσκολα χρόνια, οι Έλληνες δικαιούνται την αλήθεια, αξίζουν ρεαλιστικών λύσεων για να βελτιώσουν τη ζωή τους». 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή «η Ελλάδα έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» και αποδείξαμε- όπως είπε-  ότι «μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις των άκρων και του λαϊκισμού, εστιάζοντας στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες: πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πως θα δημιουργήσουμε δουλειές, πως θα μειώσουμε τους φόρους, πως θα αισθάνονται ξανά ασφαλείς στις γειτονιές τους». 

«Καθώς οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές, θα εργαστούμε σκληρά ώστε να πείσουμε τους Έλληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη της», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας αλλά χωρίς πανηγυρισμούς και σεβόμενοι τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν». 

Ερωτηθείς τέλος για τις αντιδράσεις των αγορών μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, σχολίασε 

«Νομίζω ότι οι αγορές αναζητούν πολιτική σταθερότητα και οι πολίτες εντός και εκτός Ελλάδος γνωρίζουν ότι η πρώτη προτεραιότητα μας είναι να αναπτυχθεί η οικονομία. Έχουμε παρουσιάσει το σχέδιο μας για την προσέλκυση επενδύσεων, για το πως θα κάνουμε την Ελλάδα μία χώρα φιλική για τις επενδύσεις. Έχουμε θέσει ως στόχο να επιτύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4% και γνωρίζουμε πως θα τον πετύχουμε».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα