back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο…δικός μας Σωκράτης στον τελικό του Μπακού

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για το Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Θα διεκδικήσει στο Μπακού, με τη φανέλα της Άρσεναλ, το τρόποαιο του Europa League στον τελικό με την Τσέλσι, με τις ευχές των συμπαικτών του στην Εθνική ομάδα να τον συνοδεύουν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απόψε θα πραγματοποιήσει άλλο ένα μεγάλο όνειρο στην ήδη τεράστια ευρωπαϊκή του καριέρα. Στις 10 το βράδυ θα πατήσει στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου του Μπακού με τη φανέλα της Άρσεναλ στον τελικό του Europa League με αντίπαλο την Τσέλσι, με τη φιλοδοξία στο τέλος να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ EUROPA LEAGUE

Πολύ λίγοι είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει την εμπειρία της συμμετοχής σε τελικό είτε Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Champions League, είτε στο UEFA και νυν Europa League. Μόλις 14. Οι έντεκα του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Άγιαξ το 1971, ο Άκης Ζήκος με τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2004, ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τη Βέρντερ στο UEFA του 2009 και πέρυσι ο Κώστας Μήτρογλου με τη Μαρσέιγ στον τελικό του Europa απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σχετική εικόνα

Κανείς όμως από τους παραπάνω δεν γεύτηκε τη χαρά του θριάμβου. Ο Σωκράτης ελπίζει απόψε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, εάν δεν υπάρξει και καμιά παράταση, να γίνει ο πρώτος που θα σηκώσει με τα χέρια του μια ευρωπαϊκή κούπα σε επίπεδο συλλόγων.

Χθες ο Παπαστσθόπουλος βρέθηκε δίπλα στον Ουνάι Έμερι στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες της Άρσεναλ ενόψει του τελικού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Οι δηλώσεις του Σωκράτη

Για τον Αζάρ: «Αύριο παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη. Η Τσέλσι έχει πολύ καλούς παίκτες που σεβόμαστε αλλά εδώ ήρθαμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Για την ελληνική υποστήριξη: «Φυσικά είμαι χαρούμενος που θα τους δω στο γήπεδο. Η εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια, ο ελληνικός λαός είναι με την Άρσεναλ και μ΄εμένα. Ελπίζω να μας φέρουν τύχη».

Για τον Κοσιελνί: «Νομίζω ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα μαζί του και θα είμαι ακόμα περισσότερο αν συνεχίσω να παίζω μαζί του».

Για τον Μχιταριάν: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

Την ίδια στιγμή η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία τους, ενόψει των προκριματικών του Euro 2020. Οι διεθνείς δεν ξέχασαν τον συμπαίκτή τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έστειλαν τις ευχές τους ενόψει του τελικού με ένα ιδιαίτερο βίντεο.

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα