back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης τη συμφωνία Πολιτείας – ΠΑΟ για το γήπεδο στον Βοτανικό

Διαβάστε επίσης

Tη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Πολιτεία για την ενεργοποίηση της «Διπλής Ανάπλασης» με την ανέγερση νέου γηπέδου στον Βοτανικό επιβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

«Υπάρχει βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ» ανέφεραν συνεργάτες του κ. Βασιλειάδη υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μάλιστα, έγινε σαφές πως «Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται εδώ και πολύ καιρό, και δεν αποτελεί «τρικ» λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν και εν όψει των εθνικών εκλογών».

Το σχέδιο της «Διπλής Ανάπλασης» περιλαμβάνει την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Παναθηναϊκό χωρητικότητας 35 χιλιάδων θέσεων, την λειτουργία χώρων εμπορικής δραστηριότητας και παράλληλα την εκμετάλλευση της έκτασης όπου βρίσκεται το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός κλειστού γυμναστηρίου χωρητικότητας 15 χιλιάδων θέσεων, ώστε να στεγαστούν η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα