back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κακή βραδιά για την εθνική – Εχασε σε φιλικό ματς 2-1 από την Τουρκία

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από την Τουρκία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αττάλεια.

Μουδιασμένη, άνευρη, προβληματική και κατώτερη των περιστάσεων παίρνοντας… βαθμό κάτω από τη βάση, εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα στο δυνατό φιλικό κρας τεστ απέναντι στην Τουρκία στην Αττάλεια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, δέκα μέρες πριν το σημαντικό ματς των προκριματικών με την Ιταλία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σίγουρα, η ομάδα που παρέταξε ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα είναι αυτή που θα επιλέξει απέναντι στην σκουάντρα ατζούρα, αφού έλειπαν Σωκράτης, Μανωλάς, Ζέκα και Δώνης, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, πρέπει να προβληματίσει και να σημάνει… καμπανάκι ενόψει της συνέχειας.

Δύο γκολ σε έξι λεπτά δέχθηκε η Εθνική, με τους Ουντέρ και Καραμάν να βρίσκουν δίχτυα για την ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές, με τον Κουρμπέλη να μειώνει στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς.

Ντεμπούτο για τη γαλανόλευκη έκαναν οι Πασχαλάκης, Σιώπης, Βαλεριάνος, καθώς και οι Κώτσιρας και Ντουρμισάι που πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι που μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν από το δεκάλεπτο και μετά, κατάφεραν στο 11ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ, με τον Ουντέρ μετά από ωραία συνεργασία να παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή και με όμορφο τρόπο να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Πασχαλάκη.

Η κακή εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίστηκε, με τον Σαμαρά στο 17′ να χαρίζει ένα δεύτερο γκολ στην ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές. Ο μέσος της Μπενφίκα πούλησε την μπάλα στην περιοχή και ο Καραμάν νίκησε εύκολα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για το 2-0.

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές στη συνέχεια, με τον ρυθμό να επηρεάζεται και τις ομάδες να μην έχουν μεγάλες φάσεις.

Εκείνο που κατάφερε η Εθνική, ήταν στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς, να μειώσει με τον Κουρμπέλη σε 2-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν Τσακίρ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Τζενγκίζ Μεράς, Τουφάν (46′ Οζιακούπ), Γιοκουσλού (61′ λ. τρ. Τεκντερίμ), Ουντέρ (80′ Μπελόζογλου), Γιαζιτσί, Τοσούν (55′ λ. τρ. Γκιουβέν), Καραμάν (46′ Ομούρ).

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Πασχαλάκης, Κούτρης (46′ Σταφυλίδης), Μαυρίας (73′ λ. τρ. Κώτσιρας), Βαλεριάνος (54′ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Σιώπης (75′ Μάνταλος), Σάμαρης, Πέλκας (46′ Κολοβός), Φορτούνης, Μασούρας (65′ Ντουρμισάι), Κουλούρης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα