back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Champions League: Η Μαδρίτη στους ρυθμούς του τελικού (video)

Διαβάστε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League έχει ξεκινήσει και οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Τότεναμ ξεσηκώνουν τη Μαδρίτη.

Η Μαδρίτη αναπνέει στους ρυθμούς του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Ο αγγλικός “εμφύλιος” για την διεκδίκηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες στην ισπανική πρωτέυουσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Liverpool and tottenham fans in madrid

Κάθε ομάδα έχει πάρει 17.000 εισιτήρια και οι οπαδοί τους ταξιδεύουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο από το Λίβερπουλ και το Λονδίνο, με αεροπλάνα, με λεωφορεία και με αυτοκίνητα. Εξάλλου η Μαδρίτη είναι ένα…τσιγάρο δρόμος από την Αγγλία. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως περίπου 70.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στην πόλη, οι 34.000 έχοντας εισιτήριο και οι υπολοιποι με την ελπίδα να αγοράσουν ένα “μαγικό χαρτάκι” στη μαύρη αγορά.

https://youtu.be/iUF4dE9dHP4

Γι αυτό το λόγο τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά και περίπου 5.000 αστυνομικοί εποπτεύουν τη Μαδρίτη για το φόβο επεισοδίων. Χιλιάδες οπαδοί των δύο ομάδων έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στη “Πλάζα Μαγιόρ” και ξεσηκώνουν την πόλη με τα συνθήματα τους.

https://youtu.be/eNH0J5DWKJY

Την ίδια ώρα στολίζουν τις τοπικές καφετέριες δεκάδες πανό των ομάδων δίνοντας το δικό τους χρώμα στη Μαδρίτη ενώ όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η κατανάλωση μπύρας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όσο πλησιάζει η ώρα του τελικού το Σάββατο το βράδυ ο κόσμος που ταξιδεύει από την Αγγλία θα μεγαλώνει και η τελική  “μάχη” της κερκίδας θα κορυφωθεί στις εξέδρες του “Wanda Metropolitano”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Liverpool and tottenham fans in madrid

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα