back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα νέα σπότ των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Λίγο πρίν από την τελική ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή του Δημάρχου Αθηναίων οι δύο υποψήφιοι έδωσαν στην δημοσιότητα τα νέα τους σπότ με τα οποία ολοκληρώνουν την προεκλογική τους καμπάνια.

«Συνεχίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο» είναι το μήνυμά του Κώστα Μπακογιάννη στο τελευταίο σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».
Στο σποτ προβάλλεται η συναρπαστική πορεία από τις 5 Νοεμβρίου όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων, μέχρι το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μέσα σε 58 δευτερόλεπτα περιλαμβάνονται οι σημαντικότεροι σταθμοί στη διαδρομή αυτών των επτά μηνών. Πώς ξεκινήσαμε, πώς σχεδιάσαμε την ομάδα και πώς παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας.
Το σποτ ολοκληρώνεται με πλάνα από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με το μήνυμα ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε Δήμαρχο Αθηναίων.

Το νέο σποτ του Νάσου Ηλιόπουλου

«Σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές!» –

Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, με νέο του σποτ καλεί τους πολίτες να σπάσουν την παράδοση, να ζωντανέψουν τις γειτονιές!

«Σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές! Στις 2 Ιουνίου ψηφίζουμε Ανοιχτή Πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ν. Ηλιόπουλος στο σποτάκι που είναι γυρισμένο στην πλατεία Μοναστηρακίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα