back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στους «16» του Ρολάν Γκαρός

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε νέα μεγάλη νίκη – πρόκριση, δεδομένων και των συνθηκών που διεξήχθη ο αγώνας, στην φάση των «16» του Roland Garros.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, διακόπηκε λόγω σκότους, και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι του  ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Φιλίπ Κραΐνοβιτς (7-5, 6-3, 6-7, 7-6) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 4ο γύρο του φημισμένου γαλλικού Open.

Ο Τσιτσιπάς, μετά από ένα ματς που διήρκησε συνολικά 3 ώρες και 34 λεπτά, θα παίξει και πάλι αύριο Κυριακή (2/06) με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Βαβρίνκα και στον Ντιμιτρόφ κι ο νικητής θα περάσει στους προημιτελικούς του τουρνουά.

Ο Σέρβος, Κραΐνοβιτς αποδείχθηκε πολύ «σκληρό καρύδι», καθώς αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 0-2 κι ενώ το τρίτο διακόπηκε στο 5-5 (games), κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 1-2 και να φτάσει στο τέταρτο σετ να προηγείται με 5-3 στα game.

Στο σημείο εκείνο ο 20χρονος Τσιτσιπάς απέδειξε γιατί βρίσκεται στο νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Κατάφερε να πάρει τρία σετ στη σειρά, να περάσει μπροστά με 6-5 και τελικά να φτάσει στη νίκη στο τάι μπρέικ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα