back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Με το βλέμμα στις κάλπες των εθνικών εκλογών

Διαβάστε επίσης

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δηλώνει, πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει μηνύματα χαμηλών τόνων και θετικού προγραμματικού λόγου στις 5 εβδομάδες που απομένουν ως τις 7 Ιουλίου.

Για «ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα» έκανε λόγο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να παραχωρήσει απόψε, στον Ant1, την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την 26η Μαΐου και να προσδιορίσει από την δική του πλευρά τα διακυβεύματα των εθνικών εκλογών υποστηρίζοντας επί της ουσίας την άποψη ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή μπορεί να γίνει πράξη μόνο με μία ισχυρή ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σήμερα το πρωί την πρώτη συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του κόμματος, ενώ αναμένεται μέσα στα προσεχή 24ωρα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις ονομάτων υποψηφίων βουλευτών, καθώς η ανακοίνωση του συνόλου των ψηφοδελτίων του κόμματος θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, τμηματικά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε προεκλογικές περιοδείες σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν το σαββατοκύριακο από το Καστελόριζο. Μέσα στην εβδομάδα προγραμματίζονται επισκέψεις του στο Λεκανοπέδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι οι περιοδείες του κ. Μητσοτάκη ως τις εθνικές εκλογές δεν θα είναι προσανατολισμένες κυρίως στις πολιτικές ομιλίες σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά θα επιδιωχθεί να ενισχυθεί η επαφή και ο απευθείας διάλογος με τους πολίτες.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα