13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νίκος Φίλης στον Αθήνα 9.84: “Υπάρχει κρίση ταυτότητας στο ΚΙΝΑΛ. Πρέπει να δοθούν διευκρινίσεις από την κυρία Γεννηματά για τα σημεία διαφωνίας με τον κ. Βενιζέλο”

Διαβάστε επίσης

Για διαφορά στρατηγικής στόχευσης ανάμεσα στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγ. Βενιζέλο, έκανε λόγο μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Βασίλη Πάικο, ο πρώην υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Εκτίμησε ότι πως στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει κρίση ταυτότητας και εκτίμησε ότι υπάρχει ανάγκη διευκρινήσεων από πλευράς τη κυρίας Γεννηματά για τα σημεία διαφωνίας της με τον κ. Βενιζέλο

“Πρώτα -πρώτα επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει κρίση ταυτότητας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Το ότι απομακρύνεται ο κ. Βενιζέλος είναι απόδειξη ύπαρξης διαφοράς στη στρατηγική στόχευση. Ο κ. Βενιζέλος δεν έκρυβε την άποψή του ότι ήταν η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν λοιπόν απομακρύνεται για αυτή την άποψη, αυτή παραμένει άποψη της κυρίας Γεννηματά;” απάντησε διερωτώμενος ο κ Φίλης.

Οπως είπε : “ Το ΚΙΝΑΛ είναι ένα κόμμα που μπορεί να είναι μικρό, αλλά έχει μια ιστορία από το ΠΑΣΟΚ και δυνατότητα επηρεασμού των πολιτικών εξελίξεων. Άρα, τον πολίτη δεν τον αφορά μια προσωπική βεντέτα, αλλά η διαφορά της πολιτικής του κ Βενιζέλου με την κυρία Γεννηματά” είπε επισημαίνοντας την ανάγκη διευκρινήσεων ως προς την υφιστάμενη διαφωνία, εκ μέρους της κυρίας Γεννηματά

Για το στόχο του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές ο πρώην υπουργός δήλωσε:

“Στόχος ενός πολιτικού κόμματος που κατεβαίνει στις εκλογές και είναι απερχόμενη κυβέρνηση, είναι ένας: Να ανατρέψει την εξέλιξη της διαφαινόμενης από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών υποχώρησης και να κερδίσει τις εκλογές”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα