back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

La Casa de Papel: «Φωτιές» ανάβει το επίσημο τρέιλερ της τρίτης σεζόν

Διαβάστε επίσης

To νέο τρέιλερ του La Casa De Papel, η Ισπανική σειρά που τόσο αγαπήσαμε, απογειώνει την αγωνία μέχρι τις 19 Ιουλίου που επιστρέφει ο τρίτος κύκλος. Το «Netflix» δημοσίευσε νέο τρέιλερ από το «La Casa de Papel».

Ο Προφεσόρ και οι… μαθητές του το σκάνε, μετά την ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και πάνε κάπου στην Ταϊλάνδη όπως φαίνεται και στο τρέιλερ.

Δεν κυλούν, όμως, όλα ρόδινα. Ένας από τη συμμορία συλλαμβάνεται τελικά από την αστυνομία, με τους υπόλοιπους να παίρνουν πατριωτικά το ζήτημα και να καταστρώνουν σχέδιο για τη σωτηρία του.

Σύμφωνα με το τρέιλερ, εκείνος που τελικά δεν καταφέρνει να ξεγελάσει τους γεμάτους πείσμα αστυνομικούς της Ισπανίας, για τους οποίους είναι θέμα τιμής να τους συλλάβουν όλους, είναι ο Ρίο.

Η Τόκιο καταφέρνει να γλιτώσει και να βρεθεί τελικά με τον Προφεσόρ ώστε να ζητήσει την βοήθειά του. Η συμμορία μαζεύεται ξανά για να φορέσει για ακόμη μια φορά τη μάσκα του Νταλί και να καταστρώσει νέο σχέδιο για την απελευθέρωση του Ρίο, ενώ, όπως φαίνεται κι από τα πλάνα, η παρέα μπαίνει πάλι στο Νομισματοκοπείο, με την αστυνόμο Ρακέλ να είναι με το μέρος τους.

Ωστόσο το τρέιλερ μας επιφυλάσσει μια απρόσμενη έκπληξη καθώς ο Μπερλίν -που είχε θυσιαστεί στο τέλος της σεζόν για την ομάδα του, «πέφτοντας» από τις σφαίρες των αστυνομικών, κάνει την εμφάνισή του.

Τζωρτζίνα Μαργαρίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα