back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Στο θετικό μήνυμα που επιδιώκει να στείλει η ΝΔ στους Έλληνες πολίτες είναι επικεντρωμένο το πρώτο προεκλογικό σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανέβηκε την Τρίτη στο Youtube.

«Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων. Για να προχωρήσουμε μαζί. Γιατί ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε μια πιο φωτεινή μέρα για την Ελλάδα», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευσης, η οποία επιλέγει να ακολουθήσει ως τις εθνικές εκλογές μία διαφορετική καμπάνια που δεν θα βασίζεται στις παραδοσιακές ανοιχτές κομματικές συγκεντρώσεις, αλλά σε μικρότερες θεματικές εκδηλώσεις όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνομιλεί με πολίτες.

Στην Πειραιώς θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα αναδειχθεί πιο αποτελεσματικά ο προγραμματικός λόγος του κόμματος και θα μπορέσει η ΝΔ να απευθυνθεί και σε πολίτες που δεν την ψήφισαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ενώ πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία θα δοθεί και στο διαδίκτυο.

Οι προεκλογικές περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης από το Κερατσίνι, όπου αναμένεται να επισκεφθεί και την περιοχή Λιπάσματα στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης.

Απόστολος Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα