back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου» το 9ο τουρνουά πινγκ πονγκ

Διαβάστε επίσης

Το καθιερωμένο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκτά φέτος κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα, έναν ξεχωριστό ρόλο.

Θα κινηθεί και στο πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της φιλανθρωπίας και θα ενισχύσει, όσο μπορεί, το αξιοθαύμαστο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».

Το 9ο τουρνουά θα γίνει στις 8 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η μορφή της συμβολικής κίνησης προς τον Οργανισμό θα είναι η τοποθέτηση κουμπαρά της «Κιβωτού» στον χώρο των αγώνων ώστε όποιος αθλούμενος (ή άλλος επισκέπτης) επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια.

Οι άνθρωποι της «Κιβωτού» υποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Π.Σ.Α.Τ. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για έναν επιπλέον λόγο. Στην έδρα του, στην Αθήνα, ο Οργανισμός διαθέτει τρία τραπέζια πινγκ πονγκ και δίνει την ευκαιρία για ψυχαγωγία στα παιδιά που φιλοξενεί. Οι συνδιοργανωτές του τουρνουά έδωσαν την υπόσχεση να βοηθήσουν και με την προσφορά αθλητικού υλικού.

Το πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. αφορά όλους τους εμπλεκόμενους με τα media μέσα από οποιαδήποτε ιδιότητα και μορφή συνεργασίας. Σκοπός του είναι η διάδοση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως παιχνίδι σε μία ακόμα επαγγελματική ομάδα και η ψυχαγωγία των εργαζόμενων στον Τύπο μ’ ένα δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα