back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γ. Μανιάτης: Αθλιότητα η κατάθεση τροπολογιών από βουλευτές της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Αθλιότητα που δεν μπορεί να περάσει έτσι, χαρακτήρισε την κατάθεση τροπολογιών από βουλευτές της Κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, πρώην Υπουργός, Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη «Στάση των 2».

Πρόσθεσε ότι αυτά γίνονται με εντολή Τσίπρα και είναι ανήκουστο να έρχεται ο Πρόεδρος της Βουλής, και να λέει ότι εύχεται να μην είναι πολλές οι τροπολογίες. “ Τα λέω με θυμό γιατί είναι βαθιά η ζημιά που γίνεται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο σώμα της δημοκρατίας”.

Αναφερόμενος στην τροπολογία για την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου, ο κύριος Μανιάτης είπε ότι “τα κόλπα αυτά του κυρίου Τσίπρα, περνούσαν τον πρώτο καιρό, δεν περνάνε πλέον τώρα. Αν ήθελε θα είχε ψηφίσει την πρόταση του ΚΙΝΑΛ η οποία έχει κατατεθεί εδώ και καιρό. Είναι ντροπή για τη νοημοσύνη των πολιτών, να φέρνει τροπολογίες τώρα για 10 χιλιάδες προσλήψεις, για μη μείωση του αφορολόγητου, να μοιράζει 300άρια και να δίνει 13η σύνταξη, αλλά οι πολίτες του έδωσαν την απάντηση στις ευρωεκλογές”. Και συνέχισε “ ο κύριος Τσίπρας είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός, καθώς εξαπάτησε και διέσυρε όσους πίστεψαν ότι θα φέρει κάτι καινούριο”.

Αναφερόμενος στο θέμα Βενιζέλου είπε “ Ξέρω τι πρόσφερε στην πατρίδα, κυρίως στα θέματα εξωτερικής πολιτικής αλλά και ενεργειακής πολιτικής που συνεργαστήκαμε. Από εκεί και πέρα, τοποθετήθηκε και ο κύριος Βενιζέλος, και η κυρία Γεννηματά, και δεν βοηθάει να εμπλακούμε κι άλλο σε αυτή την υπόθεση. Χθες υπήρξε μια ομόφωνη απόφαση, θα συζητήσουμε πολιτικά πλέον μόνο για τη μάχη των εκλογών, και αυτή την απόφαση θα την σεβαστώ. Θα αξιολογηθούμε όλοι για τις επιλογές μας, από τον ελληνικό λαό”.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα