back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπεργκ: «Δύσκολη η απόφασή μου λόγω Παναθηναϊκού»

Διαβάστε επίσης

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας ενόψει των κρίσιμων αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Ωστόσο η media day της εθνικής ομάδας έβγαλε ειδήσεις, αφού ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο φλέγον θέμα που αφορά την πιθανή μετακίνηση του στον Ολυμπιακό:

«Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο. Επομένως, πρέπει να ψάξω και να βρω κάτι καινούργιο. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχω κλείσει απολύτως καμία πόρτα. Είναι ξεκάθαρο ότι πιθανότατα θα μείνω στο εξωτερικό τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα. Θα δούμε. Θα πρέπει να είναι κάτι καλό για μένα και την οικογένεια μου.

Δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις με την Γκέτεμποργκ, αν και ο ατζέντης μου έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με το κλαμπ. Αν το σώμα μου είναι καλά, πιστεύω ότι έχω ακόμα μερικά καλά χρόνια στην καριέρα μου.

Πιστεύω ότι έχω τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια σε καλό επίπεδο, επομένως ελπίζω ότι θα κρατήσει για λίγο ακόμα. Η βασική ιδέα μου είναι να παίξω για ένα – δύο χρόνια ακόμα στο εξωτερικό και μετά να επιστρέψω στην Γκέτεμποργκ.

Έτσι όμως νιώθω τώρα είμαι σε τόσο καλή κατάσταση που βλέπω ότι θα είναι δύσκολο να αρνηθώ κάτι από το εξωτερικό. Προς το παρόν τα περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό, αλλά μόλις επιστρέψουμε σπίτι δεν θα φύγουμε ξανά από τη Σουηδία.».

Στον Μπεργκ έγινε συγκεκριμένη ερώτηση αναφορικά με την πρόταση του Ολυμπιακού, όμως ο Σουηδός θόλωσε τα νερά: «Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχω αποδεχθεί και κάτι. Ξέρω ότι έχει γραφτεί για το συγκεκριμένο κλαμπ, αλλά δεν σκοπεύω να σχολιάσω κάτι για συγκεκριμένες ομάδες, εκτός από την Γκέτεμποργκ που είναι η ομάδα μου.

Είναι προφανές ότι το παρελθόν μου στον Παναθηναϊκό, καθιστά ευαίσθητο αυτό το θέμα. Την ίδια στιγμή όμως δεν έχω πάρει ακόμα την οριστική μου απόφαση. Γράφεται πολύ ότι έχω πάρει την τελική μου απόφαση, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τα πάντα και νομίζω ότι αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα