back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντιδράσεις για το θέμα προσλήψεων και μετατάξεων στη Βουλή- Ν.Βούτσης: Άδικη κριτική

Διαβάστε επίσης

Αντιδράσεις συνεχίζουν να προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια και αφορούν προσλήψεις και μετατάξεις στο Κοινοβούλιο και το Ίδρυμα της Βουλής για την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει 18 προσλήψεις υπαλλήλων με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και 36 μετατάξεις. Μεταξύ τους συγγενικά πρόσωπα, κυρίως παιδιά πολιτικών που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα αλλά και στενοί συνεργάτες υπουργών και άλλων αξιωματούχων.

…Τουλάχιστον άδικη χαρακτήρισε, πριν από λίγο, την κριτική για το θέμα ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, απευθύνοντας έκκληση προς πάσα κατεύθυνση να μην δημιουργούνται πολιτικές αντιπαραθέσεις πάνω σε ζητήματα που, όπως είπε, μόνο σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων. Όπως εξήγησε, η διαδικασία για τις μετατάξεις ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και ήδη έχουν ολοκληρωθεί 33 μετατάξεις, ενώ πρόκειται να εκδοθούν τα ΦΕΚ για άλλες 17.

«Αυτό που γίνεται την τελευταία εβδομάδα στη Βουλή είναι απολύτως πρωτοφανές», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ. Έκανε λόγο για «όργιο τακτοποιήσεων” και ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δεν συμμετέχει “σε αυτό το παιχνίδι». Ο κ. Μητσοτάκης αυτήν την ώρα συναντάται με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες.

Newsroom Αθήνα 9.84 – Δ.Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα