back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ραούλ Μπράβο εμπλέκεται σε χειραγώγηση και ελληνικού αγώνα

Διαβάστε επίσης

Το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών στην Ισπανία, στο οποίο αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ο Ραούλ Μπράβο έχει και ελληνικές προεκτάσεις.

Σύμφωνα,με την ιστοσελίδα infolibre.es μια βρετανική εταιρεία που εντοπίζει και αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια είχε σημάνει συναγερμό για «οκτώ ύποπτες κινήσεις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, του Ισπανού σε ένα παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο για την ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ραούλ Μπράβο ήταν στο… μόνιτορ τουλάχιστον από τότε, σύμφωνα και με έγγραφα που έχουν στην κατοχή τους τα Football Leaks.

Ο Ισπανός είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο εκείνη τη σεζόν. Την 1η Νοεμβρίου 2014 είχε βάλει και γκολ στο 2-2 εντός έδρας, ενώ το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Νέα Σμύρνη, στις 18 Μαρτίου 2015, είχε λήξει 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι αναφορές των Ισπανών κάνουν λόγο για παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ γίνεται σαφές πως η UEFA είχε κρίνει ως ύποπτο για χειραγώγηση τον αγώνα Βέροια – Πανιώνιος 2-1 για το Κύπελλο στις 20 Ιανουαρίου 2015. Και σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί ο Ραούλ Μπράβο.

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα