back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στόχος του Ολυμπιακού ο τίτλος στο Final 8 του πόλο ανδρών

Διαβάστε επίσης

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός που συμμετέχει στο Final 8 της Ευρωλίγκας στο πόλο ανδρών, που διεξάγεται στο Ανόβερο.

Για την προσπάθεια της ομάδας του να διατηρηθεί στην κορυφή του Champions League πόλο ανδρών μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μπρέσια στα προημιτελικά.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ που προκριθήκαμε για ακόμη μια χρονιά στο Final 8. Η φετινή είναι διοργάνωση είναι διαφορετική από την περσινή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο», σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τις συνθήκες της προετοιμασίας και τα κολυμβητήρια. Όλα αυτά όμως μας έκαναν πιο δυνατούς και στο τέλος ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε και παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε».

Για το ματς με την Μπρέσια στα προημιτελικά, ανέφερε: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει για τα μετάλλια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Μπρέσια είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Δυνατή ομάδα, με εμπειρία. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όλα καλά και θα προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα