back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή η Ολλανδία στον τελικό του Nations League

Διαβάστε επίσης

Η Ολλανδία νίκησε με ανατροπή 3-1 την Αγγλία στην παράταση και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Πορτογαλία με έπαθλο το τρόπαιο του Nations League.

Η Ολλανδία επικράτησε με ανατροπή 3-1 την Αγγλία στην παράταση (σ. 1-1 η κανονική διάρκεια) στον μεταξύ τους ημιτελικό στο Γκιμαράες και εξασφάλισαν τη συμμετοχή της στον τελικό, εκεί όπου την Κυριακή θα κοντραριστούν με τους διοργανωτές Ίβηρες με έπαθλο το τρόπαιο.

Αντίθετα, τα «λιοντάρια» θα αγωνιστούν πλέον στον «μικρό τελικό» απέναντι στην Ελβετία για την τρίτη θέση.

Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο του μέρος δεν δρέπει δάφνες ποιότητας, ο Ράσφορντ εκτέλεσε και νίκησε από την «άσπρη βούλα» τον Σίλεσεν για το 1-0 στο 32′ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση από τις «τουλίπες» για να δώσει νέα τροπή στο παιχνίδι. Ο Ντε Λιχτ εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ της Αγγλίας και με έξοχη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο διαιτητής Τουρπέν ακύρωσε γκολ του Λίνγκαρντ (στο 83’) ως οφ-σάιντ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Η Ολλανδία εκμεταλλευόμενη τα τραγικά αμυντικά λάθη των Άγγλων πέτυχε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 με αυτογκόλ του Γουόκερ στο 97’ και στο 114’ ο Πρόμες διαμόρφωσε το τελικό 3-1 «σφραγίζοντας» την πρόκριση στον τελικό για την Ολλανδία.

Δείτε τα γκολ και φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/rp8lLeptORo

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα