back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα των Πανελλαδικών για απόφοιτους των Γενικών Λυκείων

Διαβάστε επίσης

Με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, αρχίζουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους απόφοιτους των Γενικών Λυκείων.

Στο τέλος του δελτίου ειδήσεων των 12.00 μια πρώτη «ματιά» των θεμάτων από καθηγητές των Φροντιστηρίων Διακρότημα, και στη συνέχεια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 2.00 αναλυτικότερος σχολιασμός.

Τα θέματα από τις 12.00 θα βρίσκονται στο neo.athina984.gr, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα θα υπάρχουν και οι απαντήσεις/λύσεις.

Με μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας εύχεται τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις και ιδιαίτερα εκείνα που μετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστηήριο του δήμου Αθηναίων

«Παιδιά, καλή δύναμη και σας εύχομαι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι Πανελλαδικές είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως όλα αρχίζουν. Θα μου επιτρέψετε το μυαλό και οι ευχές μου σήμερα να συνοδεύουν ιδιαιτέρως τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δήμου Αθηναίων, που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων. Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές καθηγητές που βρέθηκαν δίπλα τους. Καλή επιτυχία σε όλους!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα