back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Αυτοί ακυρώνουν τα θετικά μέτρα, οι πολίτες θα τους ακυρώσουν με την ψήφο τους

Διαβάστε επίσης

«Ο κ Τσίπρας διέλυσε τις αστικές συγκοινωνίες οδήγησε με την πελατειακή λογική του, σε αύξηση των εισιτηρίων, σε ταλαιπωρία των πολιτών. Η αχαλίνωτη κυριαρχία της δεξιάς θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες τους εργαζόμενους και την επιχείρηση».

Αυτό τόνισε η  Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψη της στο Αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών στο Ρέντη.

«Το Κίνημα Αλλαγής εγγυάται σύγχρονες δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, χωρίς ελλείμματα, που  εξυπηρετούν τον πολίτη με φθηνό εισιτήριο και σέβονται τους εργαζόμενους σε αυτές», συνέχισε.

«Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες. Εντολή που θα αποτρέπει την κυριαρχία της Ν.Δ. και παράλληλα θα αποδυναμώσει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

«Απευθύνομαι στους απογοητευμένους από το ΣΥΡΙΖΑ προοδευτικούς πολίτες για να πάμε μαζί. Τώρα ξέρετε. Απευθύνομαι και σε εκείνους που στις Ευρωεκλογές στράφηκαν προς τη ΝΔ με μοναδικό κριτήριο να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα, πάμε μαζί δεν είναι επιλογή σας η δεξιά στροφή για τη χώρα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Εμείς νοιαζόμαστε» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εξαπολύοντας επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ό,τι αφορά τις αστικές συγκοινωνιές η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «τις διέλυσε» και οδήγησε με την πελατειακή λογική του, σε αύξηση των εισιτηρίων και σε ταλαιπωρία των πολιτών. «Και το χειρότερο: ενέταξαν και τις αστικές συγκοινωνίες στο ελεγχόμενο από την τρόικα Υπερταμείο, προετοιμάζοντας προφανώς την εκχώρηση τους σε ιδιωτικά συμφέροντα» πρόσθεσε.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα