back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Guardian: “Ο Φορτούνης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό”

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Φορτούνης επιλέγει, σύμφωνα με τον “Guardian” να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να μην μετακομίσει αυτή τη χρονική στιγμή στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Guardian”, ο Φορτούνης προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να μην μετακομίσει στην Αγγλία και την Γουέστ Χαμ.

Το αγγλικό δημοσίευμα:

“Ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, ήθελε να τον φέρει στην ομάδα, έχοντας παρακολουθήσει τον 26χρονο στη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως ο Φορτούνης θέλει να μείνει και να ανανεώσει. Αυτό αποτελεί πλήγμα για τα σφυριά, καθώς θα πρέπει να στραφούν σε άλλο μεσοεπιθετικό, ώστε να ανταγωνιστεί με τον Μανουέλ Λανσίνι”, αναφέρει ο “Guardian”.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός ζητάει ένα πόσο στα 17.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Κώστα Φορτούνη. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα αναφορικά με το μέλλον του, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέα πρόταση από την Γουέστ Χαμ ή άλλα ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Τρικαλινό ηγέτη των ερυθρόλευκων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα