back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε Αρχαία και Μαθηματικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές

Διαβάστε επίσης

Στα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού θα εξεταστούν σήμερα  στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι της Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από αύριο Τρίτη, 11 Ιουνίου.

Ο Αθήνα 9.84 συνεργάζεται και φέτος με τα Φροντιστήρια του Ομίλου Διακρότημα. Κατά τις ημέρες των εξετάσεων, στο τέλος του δελτίου ειδήσεων των 12.00 μια πρώτη «ματιά» από καθηγητές των Φροντιστηρίων Διακρότημα, για τo θέμα της ημέρας και στη συνέχεια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 14.00: σχολιασμός του θέματος/των θεμάτων από τον/τους αρμόδιο/ους εκπαιδευτικό/ούς των Φροντιστηρίων.

Τα θέματα από τις 12.00 θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Αθήνα 9.84, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα θα υπάρχουν και οι απαντήσεις/λύσεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα