back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρίσιμη αναμέτρηση για την εθνική ποδοσφαίρου κόντρα στην Αρμενία

Διαβάστε επίσης

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Αρμενία για την 4η αγωνιστική στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020.

Μετά την ήττα από την Ιταλία, αλλά και την κακή αγωνιστική εικόνα τους οι Ελληνες διεθνείς επιβάλλεται να πάρουν τη νίκη απέναντι σε ένα από τα αουτσάιντερ του ομίλου.

Η κριτική στο πρόσωπο του Άγγελου Αναστασιάδη τις τελευταίες ημέρες για τις επιλογές του στην ενδεκάδα του αγώνα με τους Ιταλούς ήταν έντονη και από την εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον του Ομοσπονδιακού προπονητή στον πάγκο της εθνικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε ώστε να μιλήσει με τους αρχηγούς της Εθνικής για να φτιάξει το κλίμα ενόψει Αρμενίας και η Ελλάδα να δείξει πιο καλό πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων στην συνάντηση ήταν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Φορτούνης. Ο Αναστασιάδης θέλησε να μεταφέρει στους αρχηγούς της Εθνικής την πίστη του προς την ομάδα και το πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Αρμενία. Ο Έλληνας κόουτς είχε την διάθεση να μιλήσει σχετικά μετά και με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ελληνας τεχνικός πρόκειται να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα. Αν και βέβαια ήταν δύσκολο ανέκαθεν να διαβάσει κάποιος τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού. Το σύστημα που πρόκειται να επιλέξει είναι το σύστημα 4-2-3-1. Ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα»θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, με τον Δημήτρη Σιόβα να διεκδικεί τη θέση του κεντρικού αμυντικού της Ρόμα. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας και αριστερά ο Λεονάρντο Κούτρης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έπαιξε ως δεξί μπακ κόντρα στην Ιταλία, με τον Ανδρέα Σάμαρη που διατηρείται στο αρχικό σχήμα.

Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν οι Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης (που δεν έπαιξε λεπτό το Σάββατο) και λίγο πιο πίσω θα κινείται ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ακολούθησε μέρος του προγράμματος στον Άγιο Κοσμά και είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Πέραν του παίκτη της Χόφενχαϊμ εκτός εκδεκάδας σε σχέση με το ματς με την Ιταλία, θα είναι και οι Κουρμπέλης, Κολοβός και ένας εκ των Σιόβα ή Μανωλά.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου:Λιχτενστάιν- Φινλανδία, Ιταλία- Βοσνία.

H βαθμολογία: Ιταλία 9, Φινλανδία 6, Ελλάδα, Βοσνία 4, Αρμενία 3, Λιχτενστάιν 0.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9. 45μμ και θα μεταδοθεί από το Open και το Cosmotesport.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα