back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μανωλάς στο…στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Μανωλάς απασχολεί πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για να τον αποκτήσουν και σύμφωνα με τη Corriere dello Sport, σε αυτούς προστέθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Μανωλάς αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης και το ενδιαφέρον για την απόκτηση του από μεγάλες ομάδες μεγαλώνει. Οι σύλλογοι που έχουν στο στόχαστρο τους τον  στόπερ της Ρόμα είναι αρκετοί και σε αυτούς προστέθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Corriere dello Sport αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Σίτι για το Μανωλά και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δεσμεύεται ως το 2022 με τους «τζιαλορόσι», αλλά η ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ δεν είναι απαγορευτική για ομάδες όπως η Μάντσεστεραλλά και των άλλων…μνηστήρων του Μανωλά.

Ήδη επίσημο ενδιαφέρον έχουν δείξει ήδη οι, Γιουβέντους, Νάπολι, Άρσεναλ και Μπάγερν, ενώ ακούγονται και η Γιουνάιτεντ με την Ίντερ, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πλέον ανάμεσα σε αυτούς που τον διεκδικούν και όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την αιώνια πόλη το φετινό καλοκαίρι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα