back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του εργολαβικού προσωπικού στον “Ευαγγελισμό”

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών οι εργαζόμενοι ως εργολαβικό προσωπικό στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως καταγγέλλουν το εργολαβικό προσωπικό ( τραπεζοκόμοι, σίτιση, σεκιουριτι κ.α) είναι απλήρωτοι εδώ και δυο μήνες και παράλληλα κάνουν λόγο για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στην τεχνική υπηρεσία αλλά και ανεπάρκεια υλικών και εξοπλισμού, τη στιγμή που, όπως δηλώνουν, ο όγκος εργασίας έχει αυξηθεί σε σημείο επικίνδυνο.

«Μόνο στην Τεχνική υπηρεσία θα έπρεπε να βρίσκονται 120 άτομα προσωπικό και αυτή την στιγμή εργάζονται μόλις 67 άτομα»,  δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ.Ηλίας Σιώρας» τονίζοντας ότι θα γίνει σχετική καταγγελία και στην επιθεώρηση εργασίας για τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού που έχουν ως συνέπεια την υπολειτουργία με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.

Βασικό αίτημα του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο είναι η μονιμοποίηση του εργολαβικού προσωπικού τονίζοντας ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα