back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναστασιάδης: Πικρή και άσχημη ημέρα

Διαβάστε επίσης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε μετά το ματς: «Ηταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς, με καλή εμφάνιση όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, χωρίς να υπάρχει λόγος τρέχαμε πάλι για το αποτέλεσμα, αυτό το 10λεπτο-15λεπτο μας συνοδεύει συνέχεια.

Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει το σθένος, δείχνει τις δυνατότητές της, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, κάνει ευκαιρίες, το κάνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν τις μετατρέπει σε γκολ.

Αντίθετα, εμείς το δεχόμαστε στο πρώτο λάθος. Είναι πικρή και άσχημη μέρα. Στεναχωριέμαι γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ήθελαν να πάνε διακοπές και να είναι χαρούμενοι, να είμαστε όλοι καλά.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο, κακό σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού. Είπαμε, με την Ιταλία δεν ήμασταν καλοί, παίζαμε με ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς.

Δεν σταθήκαμε στη δικαιολογία, δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά πάλι αυτό το κακό δεκαπεντάλεπτο που τρώμε πάλι γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος το είπαμε, το συζητήσαμε, αλλά πάλι αυτό έγινε. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, είχαμε και προβλήματα.

Με το που μπήκε ο Σιώπης τραυματίστηκε, χτύπησε ο Μαυρίας, είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάνε σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε και δεν το αξίζουμε».

Όταν ρωτήθηκε ότι γιατί παρά τις αλλαγές βρέθηκε η ομάδα σε κακό φεγγάρι, είπε: «Μάλλον οι άλλοι είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τη δύσκολη κατάσταση…»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα