back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα ο Ντουράντ

Διαβάστε επίσης

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο υποβλήθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Ο «KD» ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, η οποία εκτιμάται περίπου στους οκτώ μήνες.

Από ‘κει και πέρα, στο μήνυμα που έστειλε από το… κρεβάτι του πόνου, ο σταρ του ΝΒΑ δεν επέρριψε σε κανένα την ευθύνη για τον σοβαρό τραυματισμό του, λέγοντας μάλιστα πως ήταν δική του επιλογή να αγωνιστεί, καθώς το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του.

Το μήνυμα του «KD» στο Instagram:

«Τι κάνετε; Θα ήθελα να σας ενημερώσω: Έπαθα ρήξη αχιλλείου. Το χειρουργείο έγινε σήμερα και πήγε πολύ καλά. Τώρα, ξεκινά ο δρόμος της επιστροφής μου! Στο πλευρό μου είναι η οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και πραγματικά εκτιμώ όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε.

Όπως είπα τη Δευτέρα, πονάω πολύ, αλλά είμαι καλά. Το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου και ήθελα πολύ να αγωνιστώ εκείνη τη νύχτα, γιατί αυτό θέλω να κάνω. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για την κατάκτηση του three peat.

Έτσι πήγαν τα πράγματα σε εκείνο το παιχνίδι και είμαι υπερήφανος που τα έδωσα όλα σωματικά και είμαι περήφανος που τα αδέρφια μου πήραν τη νίκη. Θα είναι ένα ταξίδι για μένα, αλλά θα πρέπει να χτίσω πάνω σ’ αυτό. Ξέρω ότι τα αδέρφια μου μπορούν να πάρουν τη νίκη στο έκτο ματς και θα πανηγυρίζω μαζί τους όταν θα το κάνουν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα