back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εθνική: Φαβορί ο Ουζουνίδης, αουτσάιντερ ο Δέλλας

Διαβάστε επίσης

Τον διάδοχο του Άγγελου Αναστασιάδη αναζητούντις τελευταίες ώρες στην ΕΠΟ, καθώς η απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Η Εθνική ομάδα μετά τις δύο απανωτές εντός έδρας ήττες από Ιταλία και Αρμενία…στραβά αρμενίζει. Η εικόνα της κάκιστη και προβληματική με τον Αναστασιάδη να παρουσιάζει αλλοπρόσαλλα σχήματα και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να μετράει ώρες πριν από την απομάκρυνση του.

Το τρένο της πρόκρισης για το Euro του 2020 δείχνει να απομακρύνεται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επιλογή του οποίου είναι ο Αναστασιάδης, βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Η σημερινή σύσκεψη στην ΕΠΟ δεν αναμένεται να φέρει τις τελικές εξελίξεις. Σύντομα όμως θα μπει τέλος στην εποχή Αναστασιάδη με τα καταστροφικά αποτελέσματα.

Ουζουνίδης-Δέλλας και…Χιμένεθ

Η προπονητολογία πάντως ξεκίνησε πριν το παιχνίδι με την Αρμενία, με το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ να παίζει. Από σήμερα όμως πιο πάνω βρίσκεται το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ήταν μάλιστα ο πρώτος που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΕΠΟ και είχε κάνει μία αρχική κουβέντα μαζί του, τον Νοέμβριο του 2017, όταν ακόμα ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πάντως και η άποψη πως η Εθνική πρέπει να πάει αποκλειστικά στην ομάδα του 2004 και προτείνουν τη Τραϊανού Δέλλα, πλαισιωμένο από Γιανακόπουλο, Μπασινά και θα γίνει μία προσπάθεια για ενεργοποίηση και άλλων παικτών από το 2004.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα