back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κ.Μητσοτάκης στην Αρχ.Ολυμπία: Ισχυρή εντολή για πολιτική αλλαγή

Διαβάστε επίσης

Η πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αρχαία Ολυμπία την οποία επισκέφτηκε στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας τους σε Ηλεία και Αχαΐα.

‘’Όπως ανέφερε, το σύνθημα με το οποίο θα πάει η ΝΔ στις εκλογές είναι Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Οαρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η επιλογή αυτού του συνθήματος έγινε διότι “αν δεν έχουμε ισχυρή ανάπτυξη δεν θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές καλές θέσεις εργασίας».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ έχει μεγάλη σημασία να δοθεί μέσα από τις εκλογές “ξεκάθαρη στήριξη προς τη ΝΔ ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο της για χαμηλότερους φόρους και εισφορές, νέες καλά αμειβόμενες δουλειές και ασφάλεια για τους πολίτες”.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, στη συνέχεια έκανε βόλτα και στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες και τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να αναδειχθούν -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής προκειμένου να αυξηθεί τόσο ο αριθμός των επισκεπτών όσο και η μέση τουριστική δαπάνη, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Επόμενη στάση ήταν το φράγμα του Αλφειού, ενώ στη συνέχεια μετέβη στα Μακρίσια, στα Κρέστενα και το μεσημέρι στον Πύργο.

Απ.Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα