back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Βαλμπουενά πιέζει τον Σκρτελ να πει το “ναι” στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός  επιμένει στην απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ, βάζοντας και τον Ματιέ Βαλμπουενά να τον επηρεάσει προκειμένου να πει το “ναι” στην πρόταση των ερυθρόλευκων.

Το ajansspor.com, επικαλούμενο δηλώσεις εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, κάνει λόγο για έντονες πιέσεις του Ολυμπιακού και του Βαλμπουενά να πείσουν τον Μάρτιν Σκρτελ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Ασαφές παραμένει το μέλλον του Μάρτιν Σκρτελ στην Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θέλει τον Σλοβάκο στόπερ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέγραψε στον ελληνικό σύλλογο πριν από δύο εβδομάδες, είναι αποφασισμένος να πείσει τον Σκρτελ, για τον οποίο ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ιταλία.

Ο Μιχάτ Χάλις ένας από τους συνεργάτες της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του έμπειρου αμυντικού, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

“Συναντηθήκαμε με τη Φενερμπαχτσέ, δεν μπορώ να πω τίποτα σαφές για το νέο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα παίξει σε κρύες χώρες, όπως είναι η Αγγλία και η Ρωσία. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει κάθε μέρα τον Σκρτελ. Τον θέλει στον Ολυμπιακό, γιατί τον εμπιστεύεται. Γνωρίζει τη δύναμή του και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι θα πετύχουν μαζί, γιατί είναι ένας άνθρωπος και ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά. Οι Έλληνες πιέζουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ακόμα”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα