back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποστάσεις Τσίπρα από Παπαγγελόπουλο για την υπόθεση Νovartis

Διαβάστε επίσης

Αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη  Παπαγγελόπουλο, οποίος με δημόσια παρέμβαση του στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση Νovartis ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, θέλησε να κρατήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του παρέμβασης στον Alpha και ενώ είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελή.

Σύμφωνα με τον Α. Τσίπρα οι συγκεκριμένες αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης έγιναν στη βάση της «ατομικής του κρίσης». Ταυτόχρονα επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν διαδραμάτισε κανέναν παρασκηνιακό ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης με σκοπό να στήσει «ειδικά δικαστήρια σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων».

Εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός πως ουδείς εκ των «εισαγγελικών» λειτουργών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση, δεν έχει το σθένος και το θάρρος να κατονομάσει ευθέως ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» της κυβέρνησης που υποτίθεται έστησε όλη τη σκευωρία. Κατά τον Α. Τσίπρα σκάνδαλο Νovartis υπήρχε και υπάρχει ωστόσο ο ίδιος αυτή τη φορά δεν μπήκε στην διαδικασία, όπως έκανε στο παρελθόν, να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα