back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη προετοιμάζονται στο γρασίδι για το Wimbledon

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αγωνίζονται σήμερα στα χορτάρινα τουρνουά, σε Ολλανδία και Αγγλία, ενόψει της προετοιμασίας τους για το Wimbledon.

Το μεσημέρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι το Νο1 του ταμπλό στο Libema Open της Ολλανδίας, αντιμετωπίζει στο δεύτερο γύρο του τουρνουά το Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης Νίκολας Τζάρι από τη Χιλή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 και θα είναι το πρώτο του Στέφανου στη φετινή χορτάρινη περίοδο, μετά από την πολύ πετυχημένη του παρουσία του στο Γαλλικό Όπεν.

Στο περσινό Libema Open ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά και εφόσον σήμερα ξεπεράσει το εμπόδιο του 23χρονου Χιλιανού, πιθανότατα να συναντηθεί με τον υπερασπιστή του τίτλου, Ρισάρ Γκασκέ.

Στο Νότιγχαμ η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Χίδερ Ουάτσον στην πρεμιέρα της στο Νότιγχαμ, παίζεισήμερα, περίπου στις 18:30, με αντίπαλο την 22χρονη Σέρβα, Ιβάνα Γιόροβιτς Νο104 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Μαρία είναι το Νο4 του ταμπλό θα παίξει τον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι κι αυτό γιατί στον πρώτο γύρο λόγω κακοκαιρίας το παιχνίδι με την Ουάτσον έγινε σε κλειστό σκληρό γήπεδο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα