back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Φ.Γεννηματά στην Ν.Σμύρνη: Ψήφο στο ΚΙΝΑΛ για σταθερότητα και αποκατάσταση εισοδημάτων

Διαβάστε επίσης

Στοχευμένες επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας πραγματοποιεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Απο τη Νέα Σμύρνη όπου βρέθηκε κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΙΝΑΛ γιατί -όπως τόνισε -η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεξιάς, ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων. Να βάλουμε ένα τέλος στις περιπέτειες, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο.

Η Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση με ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη στον οποίο ευχήθηκε καλορίζικος στα καθήκοντά του ενώ αναφερόμενη στην αυτοδιοίκηση σημείωσε οτι έχει μπροστά της πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον «Κλεισθένη» που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στάθηκαν οι δήμοι δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια και σε κάθε ελληνική επιχείρηση στα χρόνια της κρίσης και πρέπει να συνεχίσουν να είναι αποτελεσματικοί, δήλωσε η κ. Γεννηματά. Παράλληλα, υπογράμμισε οτι το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο-συμπλήρωσε- και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης δήλωσε:

Με μεγάλη μου χαρά που υποδέχομαι στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Είναι μια ευκαιρία, συζητήσαμε τα προβλήματα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα τα οποία πιστεύω ότι την επόμενη μέρα θα είναι έτοιμη για να μπορεί να τα δρομολογήσει για κάποια λύση τους. Την ευχαριστώ λοιπόν για την επίσκεψη αυτή και εύχομαι καλή επιτυχία στις επόμενες εκλογές.

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα