back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Αλ.Τσίπρας με τους εργαζόμενους στην Δημοτική Αστυνομία του Δ.Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Να κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα “στην παλιά Ελλάδα που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και τη νέα Ελλάδα που πρέπει να δημιουργήσουμε για να πάμε μπροστά” κάλεσε τους δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Αθηναίων ο Πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε νωρίτερα μαζί τους.

Ο κ. Τσίπρας, αφού τους θύμισε την διαθεσιμότητα στην οποία είχαν τεθεί το 2015, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να επιστρέψουμε στη λογική της ασυδοσίας όπου οι πλούσιοι δεν πληρώνουν και οι λιγότερο -επίσης- πλούσιοι φοροδιαφεύγουν.

Στην συνομιλία του με τους δημοτικούς αστυνομικούς ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι σκοπός του είναι να ενισχυθεί  ρόλος καθώς και οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τόνισε ότι  με την τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή επιστρέφουν από τα σωφρονιστικά  καταστήματα και οι τελευταίοι δημοτικοί αστυνομικοί που είχαν πάει το 2013 μέσω της διαθεσιμότητας. Σημείωσε δε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί , πλην των διοικητικών υπαλλήλων, εντάσσονται στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας ότι η στάση που κράτησε απέναντι σε επιχειρηματία νησιού ο οποίος του παραπονέθηκε για τους ελέγχους που του έγιναν είναι η συμπύκνωση των αιτών της κρίσης που ήρθε στην Ελλάδα.

Γιώργος Μανουσακάκης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα