back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πένθος στο καράτε: Πέθανε ο 24χρονος πρωταθλητής Γιώργος Κωστούρος

Διαβάστε επίσης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών άφησε ο πρωταθλητής του Καράτε, Γιώργος Κωστούρος, σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών ο Γιώργος Κωστούρος. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Καράτε, το 2013 είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο, και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο.

“Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν είναι πια κοντά μας. Μόνο σιωπή και πόνος. Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι “παιδί” μου, Οποιος θέλει να τον αποχαιρετήσει,το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο. Αντί για στεφάνια και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού”, έγραψε στα social media o ομοσπονδιακός προπονητής, Άρης Κραββαρίτης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ:

“Η ΕΛΟΚ συγκλονισμένη απο την ξαφνική απώλεια του αθλητή της Γιώργου Κωστούρου, πενθεί και μαζί της όλη η Ελληνική οικογένεια του Καράτε.

Ο αθλητής της Εθνικής μας ομάδας και Ευρωπαίος όσον και Πανελλήνιος πρωταθλητής, έφυγε ξαφνικά απο την ζωή χθές, ρίχνοντας σε βαρύ πένθος το Ελληνικό Καράτε.

Ο Γιώργος Κωστούρος, ένα γλυκό και πάντα χαμογελαστό παιδί, ήταν γνωστός όχι μόνον για τις αθλητικές του επιτυχίες αλλά και για τον ακέραιο και ευγενικό του χαρακτήρα, πράγμα το οποίο κάνει την απώλεια του δυσβάσταχτη. Η ευχή όλων μας να συνοδεύει την αγνή ψυχή αυτού του νέου παιδιού, στον νέο του ταξίδι.

Με απόφαση της Προέδρου της ΕΛΟΚ, η ομοσπονδία κηρύχθηκε σε πένθος και τα γραφεία της δεν θα λειτουργήσουν μέχρι και την Δευτέρα 17/6/2019.

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κωστούρου και συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας που είναι πένθος όλου των ανθρώπων του Ελληνικού Καράτε”.

“Δεν έχω λόγια….τέτοιες στιγμές απλά νιώθεις και συμπονάς την οικογένεια αυτού του αγγέλου που έφυγε από κοντά μας !!! Όλη η οικογένεια του καράτε θα προσεύχεται να είσαι καλά εκεί που είσαι και κουράγιο στην οικογένεια του Γιώργου μας !!! Μακάρι να μπορούσαμε έστω και λίγο να απαλύνουμε τον πόνο με λόγια σε κάποιον που χάνει το παιδί του”, έγραψε η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα