back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ήττα σοκ της Αργεντινής, 2-0 από την Κολομβία

Διαβάστε επίσης

Τα ζόρια ξεκίνησαν με το καλημέρα για την Αργεντινή ενώ αντίθετα για την Κολομβία το ξεκίνημα στο Copa America ήταν ιδανικό. Ο Χάμες και η παρέα του εξαφάνισαν την Αργεντινή του… εξαφανισμένου στο ματς Λιονελ Μέσι.

Οι επιθετικές χάρες των Κολομβιανών απέναντι στην Αργεντινή που έδειχνε σε ακόμα μια διοργάνωση… ταλαιπωρημένη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των τελικών νικητών.

Για τη νίκη αρκούσε ένα δεκαπεντάλεπτο, καθώς τόσο χρειάστηκαν οι Μαρτίνες (71′) και Ζαπάτα (85′) να διαμορφώσουν το τελικό 2-0.

Η Αργεντινή έφτασε κοντά στο γκολ στο 47′, όταν ο Παρέδες είχε σουτ στο δοκάρι. Έχασε επίσης μεγάλη ευκαιρία στο 66′ όταν ο Μέσι από κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Γκίδο Ροντρίγκες (67′ Γκίδο Πισάρο), Παρέδες, Λο Τσέλσο, Μέσι, Ντι Μαρία (46′ Ντε Πάουλ), Αγκουέρο (79′ Ματίας Σουάρες).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Οσπίνα, Μεδίνα, Γέρι Μίνα, Ντάβινσον Σάντσες, Τεσίγιο, Κουαδράδο (64′ Λέρμα), Ουίλμαρ Μπάριος, Ουρίμπε, Χάμες Ροντρίγκες, Μουριέλ (14′ λ.τρ. Ρόγερ Μαρτίνες), Φαλκάο (81′ Ντουβάν Σαπάτα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα