back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς»

Διαβάστε επίσης

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να Ζήσουν τον Κήπο και τα Πάρκα της πόλης αλλιώς, ανοίγοντας τον Εθνικό Κήπο, το Πάρκο Ελευθερίας, το Άλσος Προμπονά και το Άλσος Παγκρατίου σε όλους.

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, με 80 εκδηλώσεις- με μουσική, θέατρο, άθληση και ευεξία και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά- οι κήποι και τα πάρκα της πόλης υποδέχονται κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

Για τρίτη χρονιά, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, συνεχίζει το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς», στον Εθνικό Κήπο (14/6-7/7), το Πάρκο Ελευθερίας (14-23/6), το Άλσος Προμπονά (27/6-1/7) και το Άλσος Παγκρατίου (3-12/7) με μουσική, γυμναστική και εκδηλώσεις για παιδιά.

Athens Garden Festival

Το Athens Garden Festival (14, 15 & 16/6), μία συνδιοργάνωση με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (21/6), συναυλίες των μουσικών συνόλων του δήμου Αθηναίων, αλλά και μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα θα πλημμυρίσουν με ρυθμό και μελωδία τις καλοκαιρινές βραδιές του μουσικόφιλου κοινού, καλύπτοντας τους ακροατές κάθε είδους ρεπερτορίου.

Αγαπημένοι ήρωες παραμυθιών θα επισκεφτούν τους κήπους και τα πάρκα της πόλης, ενώ οι μικροί μας φίλοι μέσα από παραστάσεις θεάτρου και μουσικής θα ανακαλύψουν την παράδοσή καθώς και άλλους πολιτισμούς. Θα ενημερωθούν για το ασφαλές διαδίκτυο αλλά και για κοινωνικά ζητήματα, όπως ο φυλετικός ρατσισμός και ο εκφοβισμός, καθώς και για τις αξίες του αλληλοσεβασμού και της ελευθερίας της γνώμης. Yoga, pilates, γυμναστική για γονείς με παιδιά είναι τα προγράμματα άθλησης και ευεξίας, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκη των πολιτών για καθημερινή άσκηση στους πνεύμονες δροσιάς της πόλης μας, ενώ το functional training, το πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης στα όργανα γυμναστικής στο πάρκο υπαίθριας άθλησης στο Άλσος Παγκρατίου είναι η νέα πρόταση άθλησης στου φετινού προγράμματος, με την οποία η άσκηση στα πιο εναλλακτικά γυμναστήρια της πόλης γίνεται ακόμα πιο δελεαστική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα