back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα»

Διαβάστε επίσης

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα μετά και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ- Κελαϊφί.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα, Globoesporte, υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό να συμβεί μεταφέροντας πληροφορίες ότι η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτές τις εξελίξεις έχουν παίξει οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ο οποίος λίγο-πολύ έδειξε τον δρόμο της εξόδου στον ποδοσφαιριστή.

«Κανείς δεν πίεσε τον Νεϊμάρ να υπογράψει σε εμάς», δηλώνει σε συνέντευξή του στο France Football και συνεχίζει:

«Θέλω στην ομάδα να υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη φανέλα. Όσοι δεν είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο, δεν το καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα, τότε θα μιλήσουμε να φύγουν».

Έτσι σήμερα η Globoesporte πηγαίνει ένα βήμα πιο… πέρα το ρεπορτάζ υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Παρί ΣΖ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου συζητήσεις οι οποίες μάλιστα πηγαίνουν αρκετά καλά.

Οι πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ και αρκετούς παίκτες για να πείσει την Παρί. Γράφονται τα ονόματα των Ουμτιτί, Ντεμπελέ, και Ράκιτιτς ανάμεσα σε αυτά των υποψήφιων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα