back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πόλεμος δηλώσεων για τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις Τσίπρα- Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Σε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η συζήτηση για το εάν θα πραγματοποιηθεί προσωπική τηλεμαχία ανάμεσα στον Κ. Μητσοτάκη και τον Α. Τσίπρα εν όψει των εθνικών εκλογών της Ιουλίου.

Το γεγονός ότι η Πειραιώς αρνείται την διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ μεταξύ των δυο κεντρικών μονομάχων, ανασύροντας από το παρελθόν δηλώσεις που είχε κάνει ο Α. Τσίπρας, καταγγέλλοντας το δικομματισμό Ν.Δ ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο αρχηγικής αναμέτρησης στα κανάλια, όχι μόνο δεν πτόησε την Κουμουνδούρου, αντιμετωπίστηκε από την Κουμουνδούρου με αντίστοιχη κίνηση. Δηλαδή με την δημοσιοποίηση δηλώσεων του Κ. Μητσοτάκη, που πριν από λίγο καιρό ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πολλά ντιμπέιτ με τον Α. Τσίπρα αν προκηρυχθούν εκλογές.

«Είναι έκδηλη η αμηχανία της ΝΔ. και του κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ κρύβεται, γιατί φοβάται την προγραμματική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ανατρέξει σε μια προ δεκαετίας δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, από το 2009, μήπως και καταφέρει να κρυφτεί.Εμείς, πάλι, δεν χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω. Παραπέμπουμε στις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, μόλις πριν από ενάμιση μήνα, στις 8/5, όταν, από το βήμα της Βουλής, έλεγε ότι είναι έτοιμος, μόλις προκηρυχθούν εκλογές, όχι μόνο για ένα, αλλά για πολλά ντημπέητ με τον πρωθυπουργο» ανέφερε σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα