back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΡΑ το οποίο κοινοποιήθηκε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καθώς και στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΡΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΡΑ, Αθήνα 9.84:

Καταδικάζει απερίφραστα τη διαδικασία, το σκεπτικό και τις διατυπώσεις της με αριθμό 6/2019 απόφασης του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ η οποία αποτελεί απρεπή απόπειρα «εισπήδησης» στη διοίκηση του σταθμού.
Απορρίπτει ως αβάσιμους και προσβλητικούς όλους τους ισχυρισμούς της απόφασης, οι όποιοι αφορούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΡΑ και στηριζει την κ. Νόνη Καραγιάννη, η οποία ασκεί ανεπίληπτα τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΡΑ.
Επισημαίνει, ότι η πρακτική αύτη του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ αμφισβητεί το δικαίωμα σε δημοσιογράφους – μέλη της να ασκούν διευθυντικό δικαίωμα, καθώς επικρέμαται η «δαμόκλειος σπάθη» της τιμωρίας τους, για οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνουν, ανοίγοντας έτσι το δρόμο, οι θέσεις ευθύνης να καταλαμβάνονται από άτομα ξένα προς τη δημοσιογραφική ιδιότητα.
Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να προστατέψει τα μελή της Ένωσης που κατέχουν θέσεις ευθύνης και μάλιστα, σε επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και να εστιάσει το ενδιαφέρον του στα έργα της ιδιοτυπίας της Ένωσης.
Τέλος, επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του για την αποκατάσταση του κύρους και της φήμης της ΔΕΡΑ, αλλά και για την άρση της προσβολής της προσωπικότητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που πλήττονται βάναυσα από τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς που τους αποδίδει η απόφαση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα