back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άφαντη η 27χρονη συνεργός της Πόλας Ρούπα

Διαβάστε επίσης

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό της 27χρονης που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2017, μαζί με την κατηγορούμενη για τρομοκρατία, Πόλα Ρούπα, σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη του Επαναστατικού Αγώνα

Η 27χρονη είχε συλληφθεί στις 5/1/2017, μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον ‘Αγιο Δημήτριο, λίγο μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Τον Ιούνιο του 2018 όμως, η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του 18μήνου, με τον όρο να δίνει το παρόν κάθε Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, πράγμα που έκανε με απόλυτη συνέπεια.

Το ίδιο έκανε και την περασμένη Δευτέρα, που παρουσιάστηκε κανονικά στην Ασφάλεια, ενώ σήμερα ήταν η δίκη της, μαζί με την Πόλα Ρουπα, το Νίκο Μαζιώτη και ένα ακόμη άτομο, που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση.

Χτές το βράδυ όμως, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, στις 23.45, παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια ο πατέρας της 27χρονης, ο οποίος δήλωσε εξαφάνιση της κόρης του.

Απο την ώρα εκείνη έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη της, ενώ σήμερα φυσικά δεν παρουσιάστηκε στην δικη, κατα την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 34 χρόνων και τεσσάρων μηνών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα